Em van entrevistar a Ràdio Matadepera! Per segona vegada!

Estic contentíssima perquè dilluns passat (13/09/21) vaig anar al Programa de Ràdio Matadepera que presenta la Mireia Solà “A l'estil de la Mireia” i ens ho vam passar genial juntes. Riem un munt igual que la primera vegada! Gràcies per convidar-me, Mireia!
Parlem de moda, de tendències de tardor-hivern '21 i de la meva nova col·lecció de Miara BCN.

Aquí us deixo el link del podcast d'aquesta setmana i el de la primera vegada. Podràs conèixer-me una mica més i saber més cosetes de Miara BCN.

En aquest segon podcast parlem de moda i tendències d'aquesta tardor-hivern '21 i la part que més vaig gaudir és parlant de la nova col·lecció que he dissenyat per a la meva marca d'accessoris Miara BCN. Em sento molt orgullosa del meu camí i m'encanta poder sumar aquesta experiència a la meva vida: m'encanta parlar en públic, a la ràdio o on sigui i més si compto de parlar de la meva marca! Gràcies a tots els que em vau escoltar!

A la primera entrevista vam parlar sobre com vaig començar i vaig crear Miara BCN, de com ha anat creixent i de tots els sots i alegries que ha tingut aquest camí de ja més de 3 anys.


Us deixo els dos links:Espero que us agradin i entretinguin les entrevistes i que us serveixin per conèixer-me una mica més i també a la meva marca ia tot el procés que he tingut per arribar fins aquí.
La meva naturalitat i espontaneïtat són marques de la casa hhehe sóc així literalment.

2 comentaris

agata

Maria, me encantan tus productos!! estoy deseando poder comprar alguno pero no me llega, seria genial si pudieses bajar un poquito los precios. bestios des de córdoba!!

agata

Maria, me encantan tus productos!! estoy deseando poder comprar alguno pero no me llega, seria genial si pudieses bajar un poquito los precios. bestios des de córdoba!!

Deixa un comentari